Altijd uw sierteelt producten in topconditie en snel afgeleverd

Breewel logistiek focust zich op de transport van sierteeltproducten vanuit Nederland naar Frankrijk. Het logistieke centrum van Breewel is centraal gelegen in Hazeldonk. Vanuit daar vertrekken dagelijks ruim 80 vrachtwagens naar één van onze eigen depots (of rechtstreeks naar de afleveradressen) in Frankrijk om hun kostbare ladingen in topconditie af te leveren.

Op weg naar Frankrijk:
24 uur per dag,
7 dagen in de week

Lol hebben in je vak en de beste willen zijn. Dat is wat ons al meer dan 75 jaar beweegt. We zijn in die periode uitgegroeid tot een belangrijke speler in geconditioneerd groupagevervoer van sierteeltproducten naar met name Frankrijk. Onze kracht zit in ons fijnmazige netwerk en onze depots in Frankrijk. Daardoor zijn we in staat snel te leveren op elk gewenst adres: bij kwekers, grossiers, supermarkten en zelfs tot op winkelniveau.

Logistiek is alles
perfect geregeld

Onze klanten verwachten dat hun sierteeltproducten steeds op tijd en in topconditie worden geleverd. Om dat te garanderen, moet logistiek alles tot in de puntjes geregeld zijn. Daar zorgen we voor met ruim 200 moderne geconditioneerde  vrachtwagencombinaties, een uitstekende planning en meer dan 360 gemotiveerde medewerkers. Het hart van onze organisatie is gevestigd in Hazeldonk, aan de grens van Nederland en België. Centraal gelegen ten opzichte van de bloemenveilingen in beide landen en dicht bij ons uitgestrekte werkgebied en onze depots in Frankrijk.

Onze vrachtwagens
zijn onze visitekaartjes

Dagelijks rijden onze vrachtwagens met hun kostbare lading duizenden kilometers door Nederland, België en Frankrijk. Dat vraagt veel van het materieel en van onze mensen. Daarom investeren we continu in de meest moderne vrachtwagencombinaties en uitstekend onderhoud. Wekelijks worden de vrachtwagens gewassen in onze eigen wasstraat. Voor onze chauffeurs investeren we in alle voorzieningen om hen elke dag opnieuw een comfortabele werkomgeving te bieden. Daardoor kunt u blijvend vertrouwen op onze dienstverlening.

Geschiedenis

Contact

Facebook